Avslappnande massage i Stockholm

Kroppsharmoni är ditt val när du behöver massage i Stockholm.

Om mig

Kroppsharmoni erbjuder olika former av massage i Stockholm för privatpersoner och företagskunder. Hos mig är du alltid i trygga händer. Jag ser till att inte bara behandla symptomen utan också själva orsaken till problemen. Det gör att du alltid kan lita på att mina behandlingar gör dig till en friskare och mer välmående människa.

 

Utbildning

Jag är en välutbildad och certifierad massageterapeut, kinesiolog och Ayurvedisk hälorådgivare (Indiska medicinen). Dessutom har jag lång erfarenhet, 22 år inom branschen, vilket gör att du som kund alltid kan lita på en professionell och kvalificerad behandling. Tack vare min erfarenhet vet jag vad man bör tänka på i varje given situation och hur man anpassar behandlingen/hälsorådgivningen efter varje unik individ.

 

Service

Jag erbjuder en nära och personlig service för att du ska känna dig så välkomnad och avslappnad som möjligt. Från första kontakt till färdig behandling är du som kund min främsta prioritet. Jag lyssnar på din kropp och kommer fram till vad som är bäst behandling för just dig, både för akut och långsiktig behandling. Det är din kropp som är i fokus, och jag gör allt för att göra den bättre.

 

Utveckling

Jag ser hela tiden till att hålla mig uppdaterad på utvecklingen inom branschen. Genom att tillhandahålla tekniker och metoder i en kombination av uråldrig visdom och moderna vetenskapliga rön, kan jag erbjuda bästa möjliga behandlingar. Trots den höga kvaliteten i mina behandlingar ser jag dock till att hålla priserna nere eftersom alla ska ha möjlighet att få en välbehövlig behandling.

massör stockholm

Kontakta mig  för tidsbokning

Avslappnande behandling i trygga händer

Skeppargatan 19

114 52, Stockholm

Boka tid