Privat- och företagsmassage i Stockholm

Kroppsharmoni erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom massage i Stockholm. Jag tar hand om dig från första kontakt till färdig behandling. Med behandlingar anpassade efter varje unik individ kan jag erbjuda anpassade lösningar för alla kunder.

Massage även företagsmassage

Massage även företagsmassage

Jag kan erbjuda ett brett utbud av massagebehandlingar för privatpersoner och företag. Om du är ute efter avslappnande stressbehandling hjälper jag dig att hitta och lösa upp stressknutor så att du får en lättare och smidigare kropp. Förutom klassisk- och idrottsmassage erbjuder jag även avslappnande massage. Avslappnande massage kan också hjälpa till att förebygga skador eller slitage på din kropp vid senare tillfällen. Det är en bra investering att göra för din kropp.

Kinesiologi

Kinesiologi

Kinesiologi betyder ”läran om rörelsen” och är en teknik om hur man aktiverar och balanserar muskler. Tekniken utvecklades på 60-talet i USA av en kiropraktor. Kinesiologi och manuell muskeltestning är en del av alternativmedicinen och naturläkekonsten. Hur funkar det? Med hjälp av s.k.manuella muskeltester kan man kommunicera med en persons nervsystem och läsa av personens obalanser och problem. Obalanser kan bero på t.ex. störningar i akupunktursystemet, psykiska orsaker, organmässiga eller näringsbrister. I Kinesiologin ser man kroppen som en helhet och arbetar på fler olika plan för att stimulera kroppens självläkande förmåga. Blockeringarna i de olika systemen i kroppen märks ofta som smärta eller svaghet.

qigong

Qigong (endast på företag)

Qigong är lugn och skön träningskonst från Kina. Grundstenarna är att träningen skall vara spänningslösande, stressreducerande och energihöjande, vilket underlättar återhämtningsprocessen. Den är också allmänt stärkande för kropp och sinne. Under ett qigongpass handlar det om att mjuka upp kroppen, gå ned i varv och känna sig piggare efteråt. Qigongen inkluderar andningsövningar, töjningsövningar, koordinationsövningar och koncentrationsövningar.Qigong stimulerar blodcirkulationen, lymfflöde, nerv- och muskelfunktioner samt hormonbalansen. Genom att träna andning och motorik, påverkas kroppen och hjärnans rytm på ett gynnsamt sätt. Träningen är ett utmärkt komplement till vardagens aktiviteter och annan träning.

Käkledsbehandling

Käkledsbehandling är en kinesiologisk och osteopatisk behandling som tar c:a 30 min. Stress och andra käkledsproblem skapar spänningar i käkarna. Många biter ihop eller gnisslar tänder nattetid men även dagtid. Detta ger huvudvärk samt spänningar i nacken och käkarna men även värk över öronen samt tinnitus. Det är inte så ovanligt att tänderna spricker och man måste då skaffa en bettskena för att skydda dom. Bettskenan är bara en symptombehandling och kostar mycket. Jag börjar behandlingen utvändigt och använder sedan handskar och för att behandla munnen från insidan.  Efter behandlingen ska det ha blivit en förbättring på 70-100%. Kan behöva upprepas några ggr.

Naturterapeutisk ansiktsbehandling

Naturterapeutisk ansiktsbehandling

Naturterapeutisk ansiktsbehandling är en fantastiskt skön behandling med rengöring, peeling, varma handdukar, mycket massage, ansiktszonterapi och en skön ansiktsmask som avslutning. Jag jobbar bara med rena, ekologiska produkter utan några skadliga tillsatser bl.a. Rosenserien. En mycket avkopplande och välgörande behandling. En vacker hud börjar inifrån kroppen!